APPARTEMENTEN FLORENCE

Verhuur Appartementen Florence

   
 
Contact
 
   
     
 
 
Appartement PP  
 
 
Appartementen Florence
- Beschrijving
- Appartement PT
- Appartement PT: Daggedeelte
- Appartement PT: Nachtgedeelte
- Appartement PP
- Faciliteiten
- Park van Albereta
 
 
Links
APPARTEMENT IN FLORENCE
 
APPARTEMENT PP – Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van de villa (ongeveer 30 treden), biedt 6 slaapplaatsen in 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, air conditioning en draadloze internetverbinding in alle kamers.


Het appartement binnenkomend bevinden we ons in een lange hal.

In het eerste gedeelte van de hal komt men uit in de keuken (eerste foto) en één van de slaapkamers (tweede foto), met zeer groot raam dat uitkijkt over de privé-tuin van de villa en een glazen deur die opent naar één van de terrassen waaruit het appartement bestaat.

In het tweede gedeelte van de hal komen we uit op de twee badkamers en twee slaapkamers waarvan één met lit-jumeaux bed en één met een tweepersoonskamers en een éénpersoonsbed.

Vanuit de keuken, komt men via de eerste slaapkamer (tweede foto) en de slaapkamer met lit-jumeaux bed uit op een lang terras dat uitkijkt op de interne privé-tuin van de villa.

Van de slaapkamer met 3 slaapplaatsen kan men naar een terras dat uitkijkt op de hoofdstraat waar zich de hoofdingang van de villa bevindt.

Alle slaapkamers en de hal hebben parketvloeren.

In alle kamers: gratis draadloze internetverbinding en air conditioning in de eerste slaapkamer (tweede foto) en in de kamer met lit-jumeaux bed.

#Tit##Tit#
   
#Tit##Tit#
   
#Tit##Tit#